For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
 “El poder de la comunicació no és perillós quan  l’exerceixen persones que cerquen la veritat”
Contacte
 
CA ES

“El poder de la comunicació no és perillós quan l’exerceixen persones que cerquen la veritat”

 “El poder de la comunicació no és perillós quan  l’exerceixen persones que cerquen la veritat”

El passat dimecres 14 de novembre el professor i Director d'Admissions de la Facultad de Comunicación de la Universidad de Navarra ,Sergi Molas, va impartir al Saló Albella una sessió sobre la importància i l’abast dels mitjans de comunicació, i en què consisteix la professió de periodista, publicista i comunicador.


Amb la finalitat d’orientar les nostres alumnes en el seu futur professional, el professor els hi va animar a que no escullin una carrera només perquè aquesta els inspiri seguretat o comporti unes condicions salarials i laborals còmodes. Els hi va recomanar que es decantin per una professió que els agradi de veritat, que els hi apassioni.


En Sergi també els va parlar de la gran necessitat que té el sector de la comunicació de comptar amb professionals  ben formats i amb valors, ja que la influència dels mitjans en la societat és molt forta. No obstant, els assegurà que “el poder de la comunicació no és perillós quan  l’exerceixen persones que cerquen la veritat”.


Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto