For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
El Màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius de la UB visita Pineda
Contacte
 
CA ES

El Màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius de la UB visita Pineda

El Màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius de la UB visita Pineda

Els alumnes del Màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona (UB) van visitar Pineda el passat 30 de març per conèixer de prop el nostre projecte educatiu i el model d'educació diferenciada.

Teresa Roquet, Cap d'Estudis del col.legi, i Carmina Sampere van impartir una sessió sobre educació diferenciada en la qual van explicar en què consisteix aquest model educatiu i van presentar les xifres dels resultats acadèmics que l’ avalen. Així mateix se'ls va facilitar un dossier amb material que recull conclusions de diversos estudis sobre l'educació diferenciada a Espanya i en la resta del món.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto