For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
El Diverestiu, en vaixell pel port de Barcelona!
Contacte
 
CA ES

El Diverestiu, en vaixell pel port de Barcelona!

El Diverestiu, en vaixell pel port de Barcelona!

La Nuria Dieguez, alumna de 1r de Primària, ens fa un petit resum de la setmana passada al summercamp de Pineda, en la que es van submergir en la llengua anglesa alhora que gaudien del temps de lleure.

 “La setmana passada el Diverestiu va ser molt divertit. Vam anar a la piscina i vam fer molts jocs. A l’hora de Le petit Chef  vam cuinar empanades i palmeres amb moltes fruites diferents. Al taller de manualitats vam fabricar un marc de fotos per poder posar fotos de la nostra família o dels amics. El divendres va ser l’excursió a les golondrines de Barcelona i també al port. Vam fer una volta amb un vaixell, ens va a gradar moltissim! Després, entre totes les companyes, vam fer un festival”.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto