For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
El Diverestiu 2013 duplica el número de participants respecte del curs passat
Contacte
 
CA ES

El Diverestiu 2013 duplica el número de participants respecte del curs passat

El Diverestiu 2013 duplica el número de participants respecte del curs passat

Queden només cinc dies per acabar el curs a Pineda i més del 30% de les alumnes de Primària ja s’han apuntat al summercamp de l’escola.  

Aquest programa proposa viure un estiu de 5 setmanes d’immersió en anglès, en les quals les alumnes participaran d’activitats com Living english, Sports and dance, Experiments laboratories, Swimming pool, “L’atelier” i d’altres. Les 5 setmanes de summercamp a escollir són combinables amb les colònies dels clubs Rumbau i Torxa, que tindràn lloc a La Selva, L’Orri del Pallars o Port del Compte.

Tot i que el Diverestiu 2013 a Pineda ja compta amb més del doble de participants que l’any passat, el període d’inscripció romandrà obert fins el dia 20 de juny per totes aquelles alumnes que us vulguin animar a viure un estiu resfrescant i divertit en anglès.  

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto