For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
El director general de FXStreet es reuneix amb les emprenedores
Contacte
 
CA ES

El director general de FXStreet es reuneix amb les emprenedores

El director general de FXStreet es reuneix amb les emprenedores

Francesc Riverola, director general de FXStreet, ha impartit a les alumnes de 1r de Batxillerat una sessió del Programa Escola i Empresa. Els ha parlat sobre les característiques d’un emprenedor, la importància de preparar-se bé de cara al futur i la necessitat de dominar els idiomes. Les nostres alumnes li han presentat el seu projecte d’empreneduria (fundes impermeables per a iPhone) i ell, com a Business Angel, les ha assessorat i felicitat per la seva empenta i capacitat de treball.

El programa Escola i Empresa, elaborat conjuntament amb el Departament d’Ensenyament, se centra en la trobada entre l’alumnat i una persona que dirigeix la pròpia empresa que els explica la seva vivència. La conversa amb aquesta persona i la reflexió sobre la seva motivació i dia a dia ajuda els estudiants a visualitzar aspectes de la vida a l’empresa i del seu paper en la societat des d’una perspectiva diferent a la que és habitual.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto