For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
El científic Marc Boada, convidat a la Setmana Monogràfica
Contacte
 
CA ES

El científic Marc Boada, convidat a la Setmana Monogràfica

El científic Marc Boada, convidat a la Setmana Monogràfica

2015 és l’Any Internacional de la llum i les tecnologies basades en la llum. Per aquest motiu, Setmana monogràfica de Pineda es centra en el tema de la llum com a objecte d’aprenentatge treballat per les alumnes de tots els cursos i des de totes les asignatures. Ahir, 1r, 2n, 3r i 4t de Primària van participar en una xerrada impartida pel científic Marc Boada, presentador del programa QuèQuiCom de TV3. La sessió tractava sobre la matèria lluminosa i les escultures de la llum: què és la llum, com es produeix, per què veiem les coses, per a què serveixen els filtres polaritzants... També van mirar cap al futur, debatint sobre el paper que hi jugarà la llum a les nostres vides, i van descubrir com d’interessant és fer experiments científics.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto