For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
El calidoscopi: la ciència al servei de la bellesa?
Contacte
 
CA ES

El calidoscopi: la ciència al servei de la bellesa?

El calidoscopi: la ciència al servei de la bellesa?

El científic Marc Boada, presentador del programa QuèQuiCom de TV3, va visitar de nou Pineda durant la Setmana Monogràfica per a impartir dues sessions a les alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària.

La primera sessió, titulada La bombeta del senyor Edison, va tractar sobre la invenció de la bombeta, l’energia que consumeix i els diferents tipus de bombetes que existeixen. La sessió El calidoscopi i les aventures del senyor Brewster es centrà en les lleis de l’òptica i com fer del calidoscopi un aparell científic per a aconseguir bellesa.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto