For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Dues alumnes premiades al IV Concurs de Pintura de Rimaia
Contacte
 
CA ES

Dues alumnes premiades al IV Concurs de Pintura de Rimaia

Dues alumnes premiades al IV Concurs de Pintura de Rimaia

Carmen Villar, alumna de 3r d’ESO de Pineda, ha guanyat el primer premi general a la IV edició del Concurs de Pintura del Club Rimaia de Badalona. Aquesta no ha estat l’unica alumna de Pineda premiada; la Júlia Muñoz, de 6è de Primària, ha guanyat el primer premi de la categoria de cicle superior.

Les obres que es van presentar a concurs giraven entorn de la temàtica del planeta, i podien treballar-se amb diferents tècniques: aquarel·la, pintura acrílica, a a l'oli, ceres o fins i tot carbó.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto