For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Dones, ciència i tecnologia... una carrera de fons
Contacte
 
CA ES

Dones, ciència i tecnologia... una carrera de fons


 

 

 

 

 

 

 

La setmana passada la Núria Salán va visitar a les alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat per parlar sobre la invisibilització que han sofert històricament les dones en ciència i tecnologia.

Sota aquest marc, es va generar una reflexió de com afecta la poca visibilitat a la baixa participació de les estudiants a les carreres del sector.

Una de les idees que va transmetre va ser que és molt important tenir models i referents atractius per sentir curiositat. Les alumnes van sortir molt contentes i amb moltes ganes d’emprendre nous projectes!

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto