" /> " />
For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Diumenge d’activitats familiars a  Avantis i Pineda
Contacte
 
CA ES

Diumenge d’activitats familiars a Avantis i Pineda

Diumenge d’activitats familiars a  Avantis i Pineda

Aquest diumenge 27 d’octubre serà un dia especialment familiar per Avantis i Pineda. L’escola obrirà les portes  a les 17h per celebrar la castanyada familiar i el Rastrillo Solidario 3R, que tindran lloc a les instal·lacions de Pineda.

La castanyada inclourà titelles, pallassos i el concurs de manualitats de la castanya de Primària. Podeu comprar els tiquets a les professores d'Avantis i Primària, el preu és de 3 euros. El tradicional Rastrillo Solidario 3R: Recicla, Reduce, Reutiliza també començarà a les 17h, i hi comptarà amb nombrosos objectes d’ empreses que es vendran a preus reduïts. Com ja sabeu, els beneficis que s’obtinguin d’aquesta activitat seran destinats a fins solidaris.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto