For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Disseny i programació de robots a la Secundària
Contacte
 
CA ES

Disseny i programació de robots a la Secundària

Disseny i programació de robots a la Secundària

La tecnologia entra amb decisió a les aules de Pineda. Les alumnes de 3r d’ESO aprenen a muntar i desmuntar robots amb material de LegoMindstorms.

Comencen amb tasques senzilles, encaminades a conèixer el funcionament dels diferents sensors i mecanismes del robot, i acaben resolent reptes que se’ls plantegen a l’aula: dissenyar i programar un robot industrial que ha de agafar i traslladar una peça, muntar un humanoide i fer una coreografia o programar un robot que realitzi un circuït concret.

L’aprenentatge és 100% learning by doing, és a dir, les alumnes aprenen programant: els hi donem programes i models  ja dissenyats i un cop els entenen i els saben programar, elaboren els seus propis dissenys tant de robot com de programa, per tal de resoldre una problemàtica concreta.

Aquesta activitat persegueix desenvolupar el raonament lògic i enfatitza l’autoaprenentatge, competències altament demandades en el món laboral. Les alumnes fan créixer la seva creativitat i amplien la capacitat d’investigació i de recerca d’informació, a la vegada que coneixen els mecanismes de transmissió de moviment i aprenen nocions de programació.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto