Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Disseny i programació de robots a la Secundària
Contacte
 
CA ES

Disseny i programació de robots a la Secundària

Disseny i programació de robots a la Secundària

La tecnologia entra amb decisió a les aules de Pineda. Les alumnes de 3r d’ESO aprenen a muntar i desmuntar robots amb material de LegoMindstorms.

Comencen amb tasques senzilles, encaminades a conèixer el funcionament dels diferents sensors i mecanismes del robot, i acaben resolent reptes que se’ls plantegen a l’aula: dissenyar i programar un robot industrial que ha de agafar i traslladar una peça, muntar un humanoide i fer una coreografia o programar un robot que realitzi un circuït concret.

L’aprenentatge és 100% learning by doing, és a dir, les alumnes aprenen programant: els hi donem programes i models  ja dissenyats i un cop els entenen i els saben programar, elaboren els seus propis dissenys tant de robot com de programa, per tal de resoldre una problemàtica concreta.

Aquesta activitat persegueix desenvolupar el raonament lògic i enfatitza l’autoaprenentatge, competències altament demandades en el món laboral. Les alumnes fan créixer la seva creativitat i amplien la capacitat d’investigació i de recerca d’informació, a la vegada que coneixen els mecanismes de transmissió de moviment i aprenen nocions de programació.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto