For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Dissabtes de formació de pares a Pineda
Contacte
 
CA ES

Dissabtes de formació de pares a Pineda

Dissabtes de formació de pares a Pineda

Una de les activitats que ofereix l’Escola de Pares de Pineda són els Cursos d’Orientació Familiar (COF), impartits per professionals del FERT. Aquestes sessions ofereixen un espai de diàleg per a cada matrimoni en el qual es proporcionen eines i pautes que ajuden a millorar als propis pares, la seva tasca educativa amb els fills i, com a conseqüència, la dinàmica familiar.

Aquest dissabte nombrosos pares de l’escola van participar a la tercera sessió dels cursos de Primeres lletres, Preadolecents i Adolescents.  Al llarg del mes,  durant aquestes tardes  de formació de famílies, s’ha parlat sobre temes com l’itinerari cap a l’ús de raó, el projecte educatiu,  la importància i la relació entre saber manar i saber obeir, característiques pròpies de l’adolescència o la combinació d’autoritat i autonomia amb fills  adolescents.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto