For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
“Despertar l'actitud del veritable universitari”
Contacte
 
CA ES

“Despertar l'actitud del veritable universitari”

“Despertar l'actitud del veritable universitari”

La nostra alumna Laia Piñar de 2n de Batxillerat ha obtingut una Beca Europa, concedida per la Universitat Francisco de Vitoria a tan sols 50 estudiants de tota Espanya. Segons expliquen els mateixos promotors, “el programa té com a objectiu viatjar al més profund de la història, essència i ideals de la universitat, per despertar en els seus futurs alumnes l'actitud del veritable universitari.” Tots els premiats tindran l'oportunitat aquest estiu de visitar algunes de les universitats més prestigioses d'Europa.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto