For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Descobrint  els secrets naturals que amaga el Delta del Llobregat
Contacte
 
CA ES

Descobrint els secrets naturals que amaga el Delta del Llobregat

Descobrint  els secrets naturals que amaga el Delta del Llobregat

El passat dia 20 de març les alumnes de 3r van visitar el Delta del Llobregat. La sortida tenia com a finalitat aprofundir en els coneixements apresos a l’assignatura de Socials.

Les alumnes van conèixer la història de trasnformació del Delta, el seus orígens i el seu futur. També van observar i aprendre a recòneixer les diferents plantes  que composen el paisatge del Delta i com aquestes s’adapten al medi on es troben. Finalment,  a la caseta de l’aguait i amb l’ajuda dels binocles van descobrir la gran varietat d’aus que habiten en aquesta zona geogràfica.

La sortida va acabar a la platja del Prat, on les alumnes van posar a prova la seva creativitat i, amb tot tipus d’elements naturals (petxines, sorra, cargols de mar etc…) es van fabricar un punt de llibre.

Un cop finalitzada la sortida cultural, les alumnes estaven realment sorpreses d’haver gaudit d’un espai natural tan ric en espècies vegetals i en varietats d’aus. Gràcies a aquesta jornada, totes van aprendre a observar la natura i a descobrir els secrets que amaga.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto