For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Darrera sortida cultural del curs!
Contacte
 
CA ES

Darrera sortida cultural del curs!

Darrera sortida cultural del curs!

Les alumnes de 1r han passat un dia a la natura a Granja Aventura Park (Viladecavalls), envoltades d’animals i jugant amb tirolines. Les de 2n s’han convertit en mineres professionals a les Mines de Gavà, i també han visitat l’ermita de Brugués. Les de 3r han fet una excursió a sant Jeroni de la Murtra i les de 4t han anat a Vilafranca, a la Parròquia de Santa Maria i al Museu del Vi. Per acabar, 5è ha conegut la Colònia Güell i 6è ha viscut un dia molt esportiu al Canal Olímpic

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto