For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Creativitat i concepció volumètrica al servei del paper
Contacte
 
CA ES

Creativitat i concepció volumètrica al servei del paper

Creativitat i concepció volumètrica al servei del paper

El senyor Palacios, autor de més de 15 llibres sobre papiroflexia publicats a Espanya, Estats Units i Mèxic, ha impartit aquest matí diverses sessions a les alumnes del cicle mitjà de Primària.


L'art de doblegar i desdoblegar paper construint formes geomètriques i creant nous volums contribueix a desenvolupar l'agilitat mental i la capacitat de dissenyar estratègies per resoldre problemes de lògica. Amb la papiroflexia les alumnes han treballat la psicomotricitat fina i la visualització de conceptes geomètrics com la diagonal, la mitjana, el vèrtex o la bisectriu entre altres.


Demà, alumnes d'altres cursos de Primària tindran també la oportunitat d'assitir a una sessió magistral de papiroflexia amb en Vicente Palacios. 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto