For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Creativitat i aprenentatge a la Castanyada
Contacte
 
CA ES

Creativitat i aprenentatge a la Castanyada

Creativitat i aprenentatge a la Castanyada

Els colors de la tardor han omplert els passadissos de Pineda, que llueixen un munt de manualitats originals fetes en família.


Les alumnes de primària porten dies estudiant i preparant tot el relacionat amb la castanyada i amb la tardor. Així, des de la classe de plàstica han aprés els colors i el vocabulari de la tardor mitjançant  la realització de dibuixos de la castanyera i la decoració de fulles utilitzant diferents tècniques (pintant amb ceres, enganxant boletes de paper de seda, realitzant un collage, etc.). A més a més, les alumnes també han treballat la seva creativitat tant a l’escola com a casa a l’hora de “disfressar les castanyes”, ja que cada una d’elles a realitzat un treball on les protagonistes eren les castanyes.


Diumenge passat, aprofitant que Pineda celebrava la castanyada familiar i que tots els pares i mares estaven presents, es va realitzar el lliurament de premis d’aquest treballs. Tot i que la decisió no va ser fàcil, ja que tots els treballs estan molt ben treballats i són molt originals, les guanyadores del concurs varen ser: Julia Caballero, Luchy Amer i Abril Lambea de 1r A, B i C respectivament; Ester Cabré, Selene Salgado i Mireia Lladó de 2n; Laia Pérez, Marina Martín i Gala Blasco de 3r i, finalment, Irene Rafel, Laia Mirabete i Angela Navarro.


Tota aquesta preparació concloure ahir en una gran festa al pati de l’escola. Amb motiu d’aquesta celebració les alumnes tant de 1r com de 2n van portar paquetets de castanyes torrades que van compartir amb les seves companyes,  i les alumnes de 3r van repartir panellets fets per elles mateixes. Boníssims!!


 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto