For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Continuem amb el “Pla de Consum de fruites i verdures a les escoles”
Contacte
 
CA ES

Continuem amb el “Pla de Consum de fruites i verdures a les escoles”

Continuem amb el “Pla de Consum de fruites i verdures a les escoles”

El passat mes de novembre Pineda es va iniciar en el Pla de Consum de  Fruites i verdures a les escoles promogut per la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

A partir d’aquest mes de març i fins al  juny, durant tres dies seguits cada mes es repartirà per esmorzar un peça de fruita a cada alumna de cicle inicial i mitjà de Primària. Al llarg del trimestre, les alumnes prendran mandarina, pera, poma vermella i bicolor, maduxot, taronja, tomàquet cherry, plàtan i cirera. D’aquesta manera, incentivem el gust per la fruita i l’hàbit de menjar-ne a diari.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto