Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Conferència sobre microfinances amb Nazrul Islam Chowdhury
Contacte
 
CA ES

Conferència sobre microfinances amb Nazrul Islam Chowdhury

Conferència sobre microfinances amb Nazrul Islam Chowdhury

El dimarts 23 de maig les alumnes de Batxillerat hem tingut l'oportunitat d'assistir a una conferència sobre microfinances, a càrrec de Nazrul Islam Chowdhury, director del projecte Confiança de La Caixa per a la inclusió social i financera, assessor de microcrèdits a la Fundació ICO i ex-estudiant de Muhammad Yunus, economista bengalí que va rebre el premi Nobel de la Pau 2006. 


El projecte Confiança de la Caixa consta a concedir un micropréstec a un client que necessita una "petita" quantitat de diners de forma immediata. De fet, aquest préstec es dóna per pura confiança al client, i aquest l' anirà retornant a poc a poc amb l'ajuda del préstec que se li ha estat atorgat. 

El procés consisteix en una entrevista al client i es valora la seva necessitat.
La gran majoria d'aquests préstecs són invertits en petits negocis o materials que ajuden en un negoci, però Chowdhury també ens va explicar préstecs que ha donat per a gent que ho necessitava per a aspectes com la salut o la llar. Hem pogut veure com un factor de la societat tan intimidant i perillós com pot semblar l'economia també serveix per ajudar  tanta gent i com es pot ser solidari en qualsevol sector.

Notícia redactada per Jacy Delnevo Ramos.

 

 

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto