For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Coneixent el dia a dia de l’empresari
Contacte
 
CA ES

Coneixent el dia a dia de l’empresari

Coneixent el dia a dia de l’empresari

Escola i Empresa és un programa elaborat conjuntament per FemCAT i el Departament d’Ensenyament, que fomenta el contacte entre empresaris i joves estudiants. En un diàleg amb les alumnes, el ponent Cristian Rovira ha explicat les seves vivències i motivacions, les habilitats que calen per ser empresari i el seu paper a la societat. Cristian Rovira és, entre altres càrrecs, Vicepresident de Grupo SIFU, President de la Comissió Acadèmica de la UPC i President de la Comissió Joves Empresaris de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto