For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Coneixement del medi ens endinsa al sector de l’artesania i la manufactura
Contacte
 
CA ES

Coneixement del medi ens endinsa al sector de l’artesania i la manufactura

Coneixement del medi ens endinsa al sector de l’artesania i la manufactura

Les alumnes de 6è de Primària han passat dos dies de convivència a El Grado, Osca, amb la finalitat de reconèixer part dels continguts que es treballen a l’aula dins l’assignatura de Coneixement del Medi. 


S’han endinsat de manera directa i vivencial en el sector de l’artesania i la manufactura, coneixent i practicant diveros oficis. Han elaborat formatge i oli i han après quin és el procés d’obtenció de la sal i la fabricació de la ceràmica.


A més de desenvolupar habilitats manuals i conèixer part de la geografia espanyola, van visitar el santuari de Torreciudad.


 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto