Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Concurs
Contacte
 
CA ES

Concurs "Patis nets"

Concurs

El concurs “projecte patis nets”, està destinat a les alumnes de cicle superior de primària i tota l'ESO, té com a objectiu sensibilitzar i implicar  les alumnes en la neteja i conservació dels patis nets a l'escola. 

Les classes guanyadores han estat, a primària, 6è C amb el projecte TRASH BOX, que consisteix en tres caixes agafades per una corda amb l'objectiu d'ajudar en el reciclatge del pati. Cada dia, tres nenes porten la Trash-box al pati i dues d'elles estiren de la corda i recullen els papers; la tercera és encarregada de posar la música i guiar les alumnes per recordar-los que és el moment de dipositar les escombraries a la caixa. Quan acaben el recorregut deixen les deixalles al contenidor corresponent.

I les guanyadores a l'ESO han estat II C amb el projecte RECICARRO, que consisteix a col·locar caixes de diferents colors, per classificar paper, plàstic, etc i portar-les dins d'un carro a l'hora del pati. Així no hi ha excuses per no dipositar les escombraries on correspon.

El premi ha estat un dia al cinema per a les alumnes de 6è C de primària i les de II d'ESO han guanyat un dia al Parc del Tibidabo.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto