For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Concert de Sant Jordi a càrrec de la Coral de Pineda
Contacte
 
CA ES

Concert de Sant Jordi a càrrec de la Coral de Pineda

Concert de Sant Jordi a càrrec de la Coral de Pineda

El passat divendres la Coral de Pineda va celebrar un concert amb motiu de la diada de Sant Jordi dirigit a les famílies de l’escola. L’acte va tenir lloc al Saló Albella de Pineda i va comptar amb les més de 80 veus d’alumnes de Primària, Secundària i Batxillerat que formen aquest conjunt.  

A més dels concerts celebrats a l’escola, la Coral de Pineda canta cada any a la Santa Missa de TVE1 i a la Novena de la Immaculada de Bonaigua.  És una bona notícia comunicar-vos que el proper 17 de Maig a les 18h la nostra Coral participarà amb una actuació individual al Concert de Corals Infantils que es celebra al Palau de la Música Catalana a Barcelona, organitzat per la Plataforma per la Família-ONU 2014 amb motiu del XX aniversari de l´Any Internacional de la Família. Properament us informarem de l'event.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto