For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Comença l’Exchange program de Pineda a Irlanda
Contacte
 
CA ES

Comença l’Exchange program de Pineda a Irlanda

Comença l’Exchange program de Pineda a Irlanda

El curs escolar ja ha començat a Irlanda! Sis alumnes de 6è de Primària i primer cicle de Secundària participen aquest any a l’Exchange program que Pineda ofereix a les famílies per segon any consecutiu.

L’aposta de Pineda per la immersió llingüística en anglès és una realitat, tant és així que a més dels mitjans ordinaris de l’escola que es revisen i milloren anualment (com la metodologia AICLE, els grups de nivell, la presència de professorat natiu o especialista d’anglès i la preparació per a exàmens oficials de Cambridge entre d’altres), Pineda ofereix la possibilitat de cursar un trimestre a Irlanda.

Les alumnes que participen d’aquest programa ja han començat les seves classes al Glencullen National School, St. Pauls Senior School,  Edmondstown N.S, St. Joseph of Cluny Secondary i al Sancta Maria College. Durant aquests mesos, a més d’assistir a les classes ordinàries, tindran la possibilitat d’aprendre un idioma adicional, com per exemple el francès, i podran participar de les activitats extraescolars de cada col·legi i formar part dels equips de hockey i altres esports que es practiquen.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto