For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Com treballen els periodistes del Magazine de La Vanguardia?
Contacte
 
CA ES

Com treballen els periodistes del Magazine de La Vanguardia?

Com treballen els periodistes del Magazine de La Vanguardia?

La Mª José Oriol, editora del Magazine de La Vanguardia, es va reunir el passat 7 de març amb les alumnes de La Redacció amb la finalitat d'explicar-lis com es treballa cada número d'aquesta revista dominical.


Durant la sessió, la periodista va aprofundir en l'enfocament que donen a les notícies i com es decideixen els temes que es tractaran cada setmana. Aquesta part, segons la Mª José, “és la més divertida, perquè tots opinen sobre quina foto posar en la portada o quin titular triar”.


Una de les preguntes que van realitzar les alumnes va ser “com s'inspira perquè cada Sant Valentí (“Sant Corte Inglés”, com ho defineix ella) o cada Nadal ens semblin festes diferents o noves”. Sense dubtar-ho ens va respondre que “cal donar aire fresc a la notícia; és a dir, cal aprendre a mirar la realitat des de tots els punts de vista i amb més raó, un periodista o un redactor, que segurament haurà d'escriure sobre el mateix tema en més d'una ocasió”.
 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto