For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Com integrar contingut i llengua extrangera a l’aula?
Contacte
 
CA ES

Com integrar contingut i llengua extrangera a l’aula?

Com integrar contingut i llengua extrangera a l’aula?

Maria Creus i Gloria Gil, professores de Secundària, han participat en el curs CLIL Secondary organitzat per la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Aquesta formació, impartida per professionals de ProjectOnLang, tenia com a objectiu donar les eines necessàries i treballar diferents propostes per tal de poder implementar a les escoles un aprenentatge integrat de continguts i llengües extrangeres.

A Pineda ja treballem amb aquesta metodologia CLIL (també coneguda com AICLE), que apliquem introduint l’anglés com a llengua vehicular en alguns mòduls de diferents asignatures. El curs va resultar molt útil per poder conèixer noves pràctiques que es poden aplicar a les aules i continuar desenvolupant a la nostra escola aquest projecte.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto