Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Com integrar contingut i llengua extrangera a l’aula?
Contacte
 
CA ES

Com integrar contingut i llengua extrangera a l’aula?

Com integrar contingut i llengua extrangera a l’aula?

Maria Creus i Gloria Gil, professores de Secundària, han participat en el curs CLIL Secondary organitzat per la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Aquesta formació, impartida per professionals de ProjectOnLang, tenia com a objectiu donar les eines necessàries i treballar diferents propostes per tal de poder implementar a les escoles un aprenentatge integrat de continguts i llengües extrangeres.

A Pineda ja treballem amb aquesta metodologia CLIL (també coneguda com AICLE), que apliquem introduint l’anglés com a llengua vehicular en alguns mòduls de diferents asignatures. El curs va resultar molt útil per poder conèixer noves pràctiques que es poden aplicar a les aules i continuar desenvolupant a la nostra escola aquest projecte.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto