For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Com fer un ús intel·ligent de les noves tecnologies?
Contacte
 
CA ES

Com fer un ús intel·ligent de les noves tecnologies?

Com fer un ús intel·ligent de les noves tecnologies?

Durant l’últim trimestre del curs, les alumnes de 5è han participat a l’última sessió del programa In-forma’t: Carta per a navegar.

L‘inserció d’internet  i de les noves tecnologies en el món de l’educació han provocat un gran salt en el procés d’aprenentatge. Per aquest motiu convé que les alumnes aprenguin a fer-ne un bon ús descobrint totes les seves avantatges i inconvenients.

 Tenir un bon filtre interior i formar el seu propi criteri els permetrà apartar-se de tot allò nociu que ofereix la xarxa i, al mateix temps, saber treure’n partit de totes aquelles coses positives que tenim a l’abast. Mitjançant una sèrie d’activitats vivencials, les alumnes es plantegen una sèrie de qüestions referents a l’ús intel·ligent d’internet.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto