For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Com assolir l’èxit en un projecte empresarial
Contacte
 
CA ES

Com assolir l’èxit en un projecte empresarial

Com assolir l’èxit en un projecte empresarial

Xavier Barbellido, Responsable d’Administracions Locals II de Telefònica, visita Pineda per assessorar les alumnes del projecte Dones Emprenedores sobre les seves mini empreses.


Durant aquesta sessió Xavier ha explicat a les alumnes les diferents parts d’una empresa i com desenvolupar un producte amb el fi d’obtenir-ne uns beneficis. A més a més, les ha assessorat sobre com assolir l’èxit en el seus projectes empresarials.


Aquesta reunió també ha tingut com a objectiu que les alumnes arribin al final de la competició amb més experiència i que vagin preparades al pròxim campus GEP (Global Enterprise Project), que es celebrarà el propers dies 7 i 8 de març a Barcelona.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto