Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
“Com arribar a crear un unicorn: el cas de Wallapop”.
Contacte
 
CA ES

“Com arribar a crear un unicorn: el cas de Wallapop”.

“Com arribar a crear un unicorn: el cas de Wallapop”.

Amb motiu del Mobile World Congress (MWC) s'han celebrat a L’Hospitalet una sèrie de conferències al voltant de “La revolució de les comunicacions mòbils”. Alumnes de Batxillerat i de 4t d'ESO van assistir, a l'Auditori Planeta, a la conferència impartida per Agustín Gómez, Cofundador i Director Executiu de Wallapop, amb el títol “Com arribar a crear un unicorn: el cas de Wallapop”.

Després de la conferència va haver-hi un torn de preguntes i Ainoa Cuesta va poder entrevistar-lo en relació amb el seu treball de recerca: dissenyar i programar una aplicació o pàgina web de Pineda, a l'estil de Wallapop, on les famílies de la nostra comunitat educativa puguin intercanviar llibres de text, uniformes, demanar classes particulars o serveis de cangur.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto