For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Clàudia López, guanyadora en el XII Premi Pilarín Bayés
Contacte
 
CA ES

Clàudia López, guanyadora en el XII Premi Pilarín Bayés

Clàudia López, guanyadora en el XII Premi Pilarín Bayés

Clàudia López, alumna de 5è de Primària de Pineda, ha estat guardonada avui en el lliurament de premis Pilarín Bayés que ha tingut lloc a Montserrat i que es retransmetrà per televisió al Canal Super3 aquesta tarda a les 19:30h.

La Clàudia, que amb el pseudònim Princesa ha presentat un conte sobre els avis titulat “Nit d’estels”, s’ha classificat entre els 15 premiats de 2.700 participants en aquest concurs que promou la lectura i l’escriptura entre alumnes de Primària. El premi ha estat l’edició del seu conte amb il·lustracions de l’artista Pilarin Bayés.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto