For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Celebrem la jornada University day, una aposta per l’excel·lència
Contacte
 
CA ES

Celebrem la jornada University day, una aposta per l’excel·lència

Celebrem la jornada University day, una aposta per l’excel·lència

Divendres va tenir lloc un repte pioner a L’Hospitalet de Llobregat:  posar en contacte el potencial professional de 1.300 alumnes d’escoles catalanes de reconegut prestigi pels seus resultats, amb una àmplia oferta acadèmica d’excèl·lencia arribada de diferents punts del món, des de Melbourne fins a Barcelona passant per Suissa. 

La jornada University Day, organitzada per Fapel, es va celebrar a les instal·lacions de Pineda amb la finalitat de donar als professors, alumnes i famílies informació personalitzada sobre estudis i graus i despertar entre l'alumnat i els pares i mares la vocació per la formació permanent.

La trobada va reunir més de 40 institucions entre elles HULT International Business School amb seus a Londres, Sant Francisco i Shanghai, Swiss Education Group de Ginebra, Melbourne University, European University, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), ESADE, IQS, UIC, UAB, ELISAVA, La Salle, ESIC o Blanquerna.

Alumnes d’escoles  com Xaloc, Viaró, el Liceu italià, Col·legi Montserrat, Canigó, La Miranda, Les Alzines, La Vall, Turó o La Farga van poder rebre informació i assessorament sobre estudis i programes de beques i ajudes de diferents universitats o institucions.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto