For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Celebrem la Jornada Júlia’s
Contacte
 
CA ES

Celebrem la Jornada Júlia’s

Celebrem la Jornada Júlia’s

La setmana passada vam celebrar la Jornada Júlia’s, que va començar amb una sessió sobre superació personal i lluita contra l’adversitat a càrrec de Maria Pino, de l’associació STOP-FA, entitat que promou la investigació per a la cura de l’Ataxia de Friedreich. La jornada també va comptar amb la presència de Luis Mas, candidat del programa Operación Triunfo 2018, que va fer un petit concert per a les nostres alumnes i posteriorment va fer difusió del projecte Júlia’s a les seves xarxes socials.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto