For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Celebrem la II Jornada d’Escola Verda
Contacte
 
CA ES

Celebrem la II Jornada d’Escola Verda

Celebrem la II Jornada d’Escola Verda

Per segon any consecutiu, hem celebrat a Pineda la Jornada d’Escola Verda, per acabar el trimestre donant un cop de mà al medi ambient. Hem fet gimcanes, tallers, manualitats i videofòrums, sempre al voltant de l’ecologia. A més, aquest cop hem estrenat dues novetats: un mercat d’intercanvi d’objectes de segona mà i una coreografia multitudinària al pati de l’escola, al ritme de la cançó “Madre Tierra” adaptada com a himne de l’Escola Verda. Tota una experiència!

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto