For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Celebrem els Jocs Florals!
Contacte
 
CA ES

Celebrem els Jocs Florals!

Celebrem els Jocs Florals!

Ahir es van celebrar a Pineda el Jocs Florals, un certàmen literari de llarga tradició a Barcelona, amb relats, poemes, representacions teatrals, premis literaris i parlaments de convidats.

Les alumnes de 1r de Batxillerat van representar la “Llegenda de Sant Jordi” i van impressionar el seu públic, el Cicle Inicial de Primària i Avantis, amb les seves cançons, disfresses i decorats.  Durant la jornada van tenir lloc diferents activitats com “Selfie del meu llibre preferit”, el Joc de Picalletres”, el Concurs La Veu i recitals. L’acte acadèmic dels Jocs Florals va comptar amb un convidat especial, l’escriptor i periodista Vicenç Villatoro. Aquest any, com a novetat, el dia va concloure amb un flashmob de totes les alumnes de Secundària.  

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto