For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Celebrem el pas de l’estendard amb la  promoció Noguer
Contacte
 
CA ES

Celebrem el pas de l’estendard amb la promoció Noguer

Celebrem el pas de l’estendard amb la  promoció Noguer

Les alumnes de 2n de Batxillerat han cedit l’estendard de la promoció Noguer a les alumnes de P-5, nom que les acompanyarà durant tota la seva trajectòria a Pineda.

Durant l’acte, que s’ha celebrat al Saló Albella, la Directora del col·legi Núria López i la Sotsdirectora de Primària Mercè Garcia, han dirigit unes paraules de benvinguda a les alumnes de P-5, animant-les a afrontar amb entusiasme aquesta nova etapa que comencen. Així mateix, les alumnes de 2n de Batxillerat també els hi ha dedicat unes paraules plenes d’il·lusió, de força i de tendresa.

A Avantis heu après moltíssim: en primer lloc, a llegir i a escriure, dues coses super importants! També heu après a fer sumes i restes, les primeres frases en anglès, un munt de cançons i contes fantàstics. Segur que heu fet molt bons amics al col·legi. Doncs bé, el que us espera a Pineda és encara millor! Aquí aprendreu sense parar, perquè hi ha molt bones professores, us divertireu molt a l’hora del pati i fareu amigues que ho seran per tota la vida”.

Nosaltres ja marxem de Pineda: ens hem fet grans i l’any que ve anirem a la universitat. Vosaltres ocupareu el nostre lloc. Per això volem donar-vos el nostre estendard, aquest bastó amb l’escut de Pineda al capdamunt. El nom del vostre curs serà ‘Noguer’: aquell arbre d’on surten les nous que nosaltres mengem”.

Abans de finalitzar l’acte, la Marga Romero, en representació de l’Agrupació d’Antigues Alumnes, ha animat les alumnes de 2n de Batxillerat a formar-ne part ja que “encara que físicament no tindreu al costat professores ni preceptores, sempre podreu comptar amb el col·legi. Ens il·lusiona saber que ben aviat formareu part de l’Agrupació d’Antigues Alumnes ja que sempre tindreu obertes les portes de casa vostra. Us hi esperem!”.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto