For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Benvinguts a la nova web de Pineda!
Contacte
 
CA ES

Benvinguts a la nova web de Pineda!

Benvinguts a la nova web de Pineda!

Per oferir un millor servei a les alumnes i les seves famílies, a Pineda apostem per una comunicació fluïda, transparent i dinàmica, que permeti a tots els que formem part del col·legi conèixer-ho més a fons i estar al dia de l'actualitat més immediata.

Per això, us presentem amb il·lusió la nova pàgina web de Pineda. Aquest canal de comunicació pretén apropar-vos el col·legi allà on sou, perquè pugueu participar del nostre dia a dia i estar en contacte amb Pineda a través de l'accés directe a l'Entorn virtual.

La pàgina web incorpora un disseny innovador i concedeix un paper fonamental a les imatges que, en el cas de la HOME o pàgina principal, reflecteixen d'una manera visual l'essència del col·legi.

Us animem a navegar per la nova web de Pineda i esperem que gaudiu d'aquest passeig virtual.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto