For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Beatriz Mocchi recull el 1er premi de relat curt del concurs Excelencia Literaria
Contacte
 
CA ES

Beatriz Mocchi recull el 1er premi de relat curt del concurs Excelencia Literaria

Beatriz Mocchi recull el 1er premi de relat curt del concurs Excelencia Literaria

Beatriz Mocchi, alumna de 2n de Batxillerat de Pineda, ha recollit el primer premi nacional de relat curt de la X Edició del concurs Excelencia Literaria. El guardó va ser lliurat a l'Aula Magna de la Universidad de Navarra de mans de l'escriptor Miguel Aranguren. Un grup d'alumnes de 2n de batxillerat de Pineda van estar presents en la cerimònia de lliurament de premis, que es va emmarcar dins de les Jornadas de Excelencia Literaria de la UNAV en les quals van participar al voltant de 90 persones de diferents països.

La finalitat d'aquestes jornades és impartir una sèrie de sessions, classes i tallers perquè cada alumne tingui l'oportunitat de millorar la qualitat dels seus relats i articles. Aquest any, les alumnes van tenir la sort de comptar amb professionals de diferents sectors, des de l'escriptura creativa al guió cinematogràfic, fet que ha contribuït a convertir aquesta aventura en una experiència molt enriquidora.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto