For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Beatriz Mocchi, 1er premi a la X Edició del concurs Excelencia Literaria
Contacte
 
CA ES

Beatriz Mocchi, 1er premi a la X Edició del concurs Excelencia Literaria

Beatriz Mocchi, 1er premi a la X Edició del concurs Excelencia Literaria

Beatriz Mocchi, alumna de 2n de Batxillerat de Pineda, ha guanyat el primer premi nacional de relat breu a la X edició del concurs Excelencia Literaria.

Aquest projecte, dirigit per l'escriptor Miguel Aranguren, té com a finalitat descobrir i potenciar talents literaris entre els joves de Secundària i Batxillerat. Pineda porta més de 8 anys participant a Excelencia Literaria, fomentant així l'hàbit de la lectura, el desenvolupament de les habilitats lingüístiques i potenciant i descobrint vocacions literàries entre els joves.

Miguel Aranguren ha dirigit unes paraules de felicitació a la nostra alumna, animant-la a continuar potenciant aquest talent: “Enhorabona!No et fas idea del mèrit dels teus escrits, així com de la responsabilitat que Excelencia Literaria diposita en la teva capacitat per transmetre ideals a través dels teus escrits”.

Beatriz Mocchi tindrà l'oportunitat de publicar els seus textos a mitjans nacionals, fet que contribueix a orientar el seu futur professional. Des de Pineda donem l'enhorabona a la nostra alumna i a totes aquelles que també han participat en el concurs.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto