For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Batxillerat participa en els congressos universitaris Incontro Romano i UNIV
Contacte
 
CA ES

Batxillerat participa en els congressos universitaris Incontro Romano i UNIV

Batxillerat participa en els congressos universitaris Incontro Romano i UNIV

Aquesta Setmana Santa, un grup d'alumnes de segon de Batxillerat hem assistit als congressos universitaris Incontro Romano i UNIV que s’han celebrat  a Roma.

El que ens ha ofert aquest viatge ha estat poder viure la Setmana Santa en el bressol de la cristiandat i entrar en contacte directe amb la història i tradició que ens han deixat els primers cristians. A més, a Roma les pedres parlen, i això ens ha permès gaudir de la grandesa del patrimoni artístic i cultural que allí es conserva.

Hem visitat diferents monuments, escultures i altres obres d'art que ens han ajudat a visualitzar i relacionar directament els conceptes d'història i d’art estudiats al col·legi.

En aquest viatge hem intercanviat experiència amb joves procedents de tot el món que han compartit amb nosaltres aspectes de la seva cultura i tradició. Les jornades van girar al voltant dels temes triats per al congrés d'aquest any: en el cas de l’Incontro, el tema era “Festa, l'art de sorprendre”, i el tema de l’UNIV era “Identitat personal i noves tecnologies”.

Un altre dels motius d'aquest viatge ha estat donar la benvinguda al nou Pontífex, el Papa Francesc. Juntament amb milers de persones, hem anat a rebre-ho a la Plaça de Sant Pere, i hem escoltat el que volia dir-nos. A més, dos de nosaltres vam tenir la sort de saludar-lo i parlar amb ell.

Ha estat una experiència única i molt completa que recomanem vivament i que ens ha aportat molt per emprendre el nou camí que ens espera a la universitat.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto