For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
 Batxillerat investiga sobre la curació de la Diabetis tipus II i l'obesitat
Contacte
 
CA ES

Batxillerat investiga sobre la curació de la Diabetis tipus II i l'obesitat

 Batxillerat investiga sobre la curació de la Diabetis tipus II i l'obesitat

En el marc de l'assignatura de Biologia, les alumnes de ciències de 1r de batxillerat participen en un taller de recerca sobre fàrmacs que ajudin a combatre la Diabetis tipus II i l'obesitat.

S'ha comprovat que aquestes dues malalties tenen en comú un dèficit de Mitofusina, una proteïna que es troba en les mitocòndries. Per produir aquesta proteïna, cal aconseguir que s'expressi el gen que la codifica, el gen Mitofusina2. Aquest gen conté un promotor, que és una regió d'ADN que controla l'activació del gen i la producció de la proteïna.

L'objectiu d'aquesta pràctica realitzada per les nostres alumnes en el Parc Científic de Barcelona, és provar diferents compostos sintetitzats en el laboratori que puguin activar aquest promotor; si algun ho fa, podrà ser utilitzat per combatre aquestes dues malalties.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto