For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Batxillerat busca una diana al tractament de l’Arterosclerosi
Contacte
 
CA ES

Batxillerat busca una diana al tractament de l’Arterosclerosi

Batxillerat busca una diana al tractament de l’Arterosclerosi

Les alumnes de 1r i 2n de Batxillerat han assistit a un taller del projecte FES RECERCA! titulat “Buscant una diana al tractament de l’Arterosclerosi”.

 

Les sessions, organitzades per la Universitat de Barcelona i liderades per experts del sector biosanitari, han tingut lloc al Parc Científic de Barcelona.

 

En aquests tallers pràctics, les alumnes han pogut exercir de biotecnòlogues duent a terme una transformació bacteriana. D’aquesta manera, han aconseguit transferir l’ADN d’un organisme a un bacteri amb l’objectiu de produir grans quantitats d’un gen d’interès que pot ser una bona diana per al tractament d’aquesta malaltia. Les alumnes també han tingut l’oportunitat d’aïllar aquest gen per tal de determinar si ens pot ajudar terapèuticament.

 

Aquestes sessions ajuden les nostres alumnes a reforçar els coneixements teòrics sobre l’enginyeria genètica que prèviament han adquirit al col·legi.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto