For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Aventures amb el Grup Excursionista Familiar!
Contacte
 
CA ES

Aventures amb el Grup Excursionista Familiar!

Aventures amb el Grup Excursionista Familiar!

El grup excursionista familiar d'Avantis i Pineda va sortir de nou. Una excursió preciosa i molt divertida.

Ens vam decidir pel camí fàcil i només començar ens vam creuar amb un ratolí. Feia un dia primaveral i un munt de sargantanes i papallones ens sortien a la trobada. Vam deixar el camí i ens vam endinsar al bosc!

Un paisatge de conte de fades, increïble! Els nens al·lucinaven amb les formes de les roques, les esquerdes, el forats d'on sortia aire fresc, les coves... Però l'aventura estava per començar.

Havent dinat vam decidir anar pel camí curt i allà vam posar a prova el nostre instint de supervivència: penya-segats, roques, camins estrets, pujades interminables, baixades que mai acabaven, vertígens i calor. Gràcies a l'ajuda de tots vam aconseguir recórrer amb èxit els 2 km i mig. Ja hem aconseguit el nivell avançat.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto