For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Avantis reuneix alumni Pineda i Xaloc
Contacte
 
CA ES

Avantis reuneix alumni Pineda i Xaloc

Avantis reuneix alumni Pineda i Xaloc

Antics alumnes de diferents promocions de Pineda i Xaloc van participar en una Jornada de Portes Obertes d’Avantis exclusiva per alumni, que va tenir lloc divendres passat a les 18h.

 Aquesta trobada va comptar amb una sessió sobre "Generació i talent" a càrrec de la professora de l’IESE Mireia Las Heras, que va parlar de les diferències generacionals i els punts forts i febles de cadascuna. A continuació es va fer una ruta per les instal·lacions de l’escola, on les professores d’Avantis explicaven el projecte i la metodologia que s’aplica a l’aula.  Per finalitzar l’acte, els antics alumnes van poder gaudir d’un aperitiu entre companys de classe.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto