For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Avantis organitza una Jornada de Portes Obertes anticipada
Contacte
 
CA ES

Avantis organitza una Jornada de Portes Obertes anticipada

Avantis organitza una Jornada de Portes Obertes anticipada

Com ja sabeu, la Jornada de Portes Obertes d’Avantis es celebrarà  el proper 3 de març. Per les famílies que no pugueu assistir en aquesta data hem preparat una Jornada de Portes Obertes anticipada, que  serà aquest dijous 15 de novembre a les 18h. L’acte, obert a totes les famílies que vulguin conèixer el nostre col·legi, comptarà amb una sessió informativa a les 18h on s’explicarà el projecte d’Avantis i a continuació es visitaran les instal·lacions.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto