For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Avantis és notícia a l’informatiu de TVE
Contacte
 
CA ES

Avantis és notícia a l’informatiu de TVE

Avantis és notícia a l’informatiu de TVE

Avantis ha començat el curs amb una novetat: el llançament d’un programa d'activitats extraescolars que inclou Aula de música, Iniciació a la robòtica y Mugendo.

 La Iniciació a la robòtica per a nens de P-3 a P-5 és una novetat a Espanya; a Avantis estem orgulloses de ser pioneres en aquest camp, i de contribuir així a despertar en els alumnes l’interés per matèries relacionades amb la ciència i la tecnologia. TVE ha considerat aquest tema com una notícia interès general, de manera que el dilluns passat es van desplaçar a l'escola per gravar una sessió de Robòtica i entrevistar a alguns alumnes, pares i professores d’ Avantis.

La notícia es va incloure a l'informatiu nacional i territorial d’aquest dissabte 19 d’octubre. Podeu veure la peça informativa a partir del minut 7.46 del vídeo.

 

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto