For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Apunta’t ja a la Festa Infantil Solidària!
Contacte
 
CA ES

Apunta’t ja a la Festa Infantil Solidària!

Apunta’t ja a la Festa Infantil Solidària!

El proper dissabte 17 de febrer, coincidint amb la Jornada de Portes Obertes de Pineda i Avantis, celebrarem a l’escola una Festa Infantil Solidària, amb l’objectiu de recaptar fons per al projecte Júlia’s. La festa comptarà amb un circuit de jocs, tallers de manualitats, túnel del terror... fins i tot karts i un futbolí humà! L’horari serà el següent:

12 a 16h Festa Infantil (organitzada per alumnes voluntàries de l’escola). Preu: 5€/nen

12:30 a 14:30h Botifarrada familiar (organitzada per l’AMPA i els Matrimonis Encarregats de Curs i Col·laboradors). Preu: 5€/persona

IMPORTANT: apunta’t en aquest formulari i convida els teus amics. No t’ho perdis i suma’t ja al Projecte Júlia’s!

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto