For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Aprenentatge vivencial a les sortides culturals
Contacte
 
CA ES

Aprenentatge vivencial a les sortides culturals

Aprenentatge vivencial a les sortides culturals

A Pineda no podem acabar el trimestre sense fer una sortida cultural que ens serveixi per consolidar de manera vivencial els aprenentatges que hem anat fent al llarg d’aquests mesos. És per això que hem fet visites a diferents llocs: Casa de colònies Can Foix, granja i taller de mató Can Montcau, Mont Sant Benet, Planetari de Can Vendrell, Catalunya en miniatura i el bosc vertical, Climbat la Foixarda, Teatre del Liceu, Museu del Coure, Museu del Disseny de Barcelona i MNAC.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto