For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Aprenent a emprendre de la mà de Junior Achievement
Contacte
 
CA ES

Aprenent a emprendre de la mà de Junior Achievement

Aprenent a emprendre de la mà de Junior Achievement

Escala de valors, presa de decisions, resolució de conflictes i consecució d'objectius són els conceptes dels quals es parla a les nostres aules de 3º d'ESO. Dins de l'assignatura d’Empreneduria, les alumnes participen al programa Ètica en Acció, organitzat per Junior Achievement en col·laboració amb la Fundació Botín amb un objectiu: crear espais de discussió i debat sobre temes relacionats amb l'empresa, estimulant la capacitat de reflexió, raonament i argumentació dels alumnes.

Professionals de diferents empreses nacionals i internacionals imparteixen cada setmana una sessió a les nostres alumnes. És el cas de dos professionals de Deloitte, que van plantejar un debat sobre les normes ètiques que regeixen en grups interdependents en els quals les decisions dels altres poden afectar a les pròpies.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto