For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
APPrenent amb l’Ipad: taller de tecnologia mòbil en l’educació
Contacte
 
CA ES

APPrenent amb l’Ipad: taller de tecnologia mòbil en l’educació

APPrenent amb l’Ipad: taller de tecnologia mòbil en l’educació

Pineda va acollir ahir el taller “APPrenent amb l’Ipad”, a càrrec d’Angel Valverde, Development Consultant d'Apple. Durant les sessions, s’ha aprofundit en nous mètodes per utilitzar les diferents aplicacions dels Ipads adaptades a l’educació. La presència de les noves tecnologies en el dia a dia ens fa pensar en la necessitat d’un canvi dins l’aula,  un canvi que utilitzi com a eines la tecnologia mòbil i els continguts digitals.

Aquest canvi metodològic ha d’anar acompanyat, necessàriament, d’un canvi de mentalitat per part dels professionals de la docència. Hem de descobrir i potenciar les avantatges de les tabletes, com ara la millor accessibilitat als continguts, la rapidesa, l’aprofitament del temps i l’ús intuïtiu. Per tant, una de les funcions del professorat és educar els alumnes de cara al seu futur, i el seu futur és la era digital.

La jornada va concloure amb la realització de casos pràctics per equips formats pels participants al taller. Des de Pineda agraïm la seva presència a tots els representants dels col·legis que van assistir i esperem retrobar-nos en la propera edició d’aquest taller d’innovació pedagògica i noves tecnologies.  

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto