For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Alumni Pineda comença amb els preparatius per aquest Nadal...
Contacte
 
CA ES

Alumni Pineda comença amb els preparatius per aquest Nadal...

Alumni Pineda comença amb els preparatius per aquest Nadal...

Un grup d'antigues alumnes de Pineda es van reunir a l'escola per planificar detalls del sopar de Nadal Alumni, una celebració que ja és tota una tradició a Pineda i que tindrà lloc el proper 12 de desembre a les 20:30h a l'escola. 

Durant aquesta sessió també van sortir moltes idees sobre activitats que poden interessar a les alumni de les diferents promocions i que serviran per mantenir els llaços d'amistat i el contacte amb Pineda. 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto